Jak jsme jeli do Třeboně do divadla

17.12.2013 11:32

  Rádi chodíte do divadla? My ano, ale pečlivě si vybíráme z bohaté nabídky. Možná vás napadne, co má společného živá strava s divadlem? V tomto případě mnoho. Tentokrát jsme jednoho prosincového večera zamířili na Biostory v podaní www.divadlomalehry.cz a to do města Třeboň. Ještě než jsme vyjeli z  Prahy , projela kolem nás dodávka s nápisem „Třeboňský kapr“. Že by signál, že jsme si vybrali dobře? A proč vlastně divadlomalehry? Jejich způsob života, jejich zájmy a témata jsou nám hodně blízká a tak nějak souzní s námi. To vše od nich k nám přichází, jako krásný zdroj inspirací. A navíc máme rádi humor, hravost a jednoduchost, vždyť jsme přece kluci a ještě k tomu tři :-)

Co jsme to vlastně, ten večer na podiu viděli a zažili? Tři velké polštáře a tři holky, z kterých vycházela radost, zapálení, energie, hravost a nadšení. Šlo o komediální příběh ze života nás lidí, o našich domněnkách, iluzích, cestě hledání, nacházení. Kdo hledá, najde … Nevíte, jak si správně vyčistit zuby? Jaké používat pleny? Co máte jíst? Potřebujete poradit, najít sami sebe? Zajděte si do divadla a holky vám humorně ukážou nové možnosti. Ještě dnes to v nás příjemně doznívá. Přirozeným způsobem nás svým příběhem vedou k zamyšlení a některé z nás, možná rovnou i k životní změně. Na pódiu působí, jako osvícené bytosti, které nemají žádné problémy, ale to je pravděpodobně, jen naše další iluze. Jejich cesta životem, zřejmě není vždy tak jednoduchá, jak se na první pohled z hlediště zdá. Přesto jsou vždy připravené, vydat ze sebe to nejlepší.

A tak se nabízí jedna z možností, nasednout třeba do auta a udělat si radost, jedním z jejich představení. Rozhodně to stojí za to! Holky si za svůj přístup zaslouží pozornost a ta nejlepší jakou jím můžeme dát, je přijet do divadla. Odmění se nám tím, jaké prostě jsou. I přesto, že v divadle nebylo moc velké teplo, tak do toho šli s velkým nasazením. Ovšem nutno poznamenat, že se teplota během představení začala postupně zvedat, na tom však rozhodně neměli zásluhu topné tělesa z divadla, ale holky svým skvělým výkonem! Odnesli jsme si toho mnoho. Byl to opravdu krásně prožitý večer. Za nás, jim patří velké díky! ... René

Zpět

Novinky Živého potěšení

Zde se můžete přihlásit k odběru:

© 2015 Všechna práva vyhrazena David Šubrt