Thermomix

19.04.2020 20:38

Thermomix

"Příprava jídla nebyla nikdy tak jednoduchá!"

 
MÍSENÍ VAŘENÍ V PÁŘE MIXOVÁNÍ VÁŽENÍ MÍCHÁNÍ MLETÍ
ŠLEHÁNÍ EMULGACE KONTROLOVANÝ 
OHŘEV
HNĚTENÍ VAŘENÍ SEKÁNÍ

Tento "mixér" jsme si vybrali po dlouhém hledání a zkoušení všech dostupných přístrojů. Nakonec se Thermomix ukázal jako nejlepší volbou. Zmíníme jenom pár jeho předností - umele mák, sezam, kávu, mouku a jakékoli semínka. Zeleninový salát za 4 vteřiny? Pro Thermomix hračka. Má vestavěnou váhu, takže nemusíte vážit. Lze nastavit ohřev na 37°C až 120°C nebo i vaření v páře. Více než 10tis. otáček. Ideální na krémové smoothies, pomazánky, kaše, apod. Velmi praktický např. při přípravě dortů, kdy se dá přímo v mixéru rozehřát kokosový olej nebo kakaové máslo. A spoustu dalších vychytávek - digitální display s kuchařkou, vedením a nutričními hodnotami potravin uvnitř (jako ipod), lehce umyvatelnou nádobou na 2,2 litrů atd.

Jelikož jsme se do Thermomixu zamilovali a dnes si neumíme představit kuchyň bez silného mixéru, tak jsme se domluvili přímo s distributorem na možnosti prodeje tohoto zařízení. Jestli byste taky rádi viděli naživo jak tento přístroj funguje, co vše dokáže (i z klasické kuchyňe), jsme tu pro Vás ;-)

Domluvte si s námi ukázku!

724 717 068 (David Šubrt)

Žádné hrnce, žádné nekonečné strouhání, žádné obtížné mytí - zdravě (čisto a i na páře) a navíc bez Vás!  Umíte si představit mít zapojeno 12 přístrojů najednou?! ;-)

PS: Thermomix lze zakoupit pouze přímo od obchodních zástupců, tedy ho nedostanete koupit v obchodech. David Vás navíc může zasvětit do tajů raw food!
 

Tento přístroj si také získal oblibu v mnoha restauracích, např. Jelica na Smíchově (i raw food), Plevel (veganská restaurace na P2), Country Life a další. Tady se jedna z nich podělila o své zkušenosti - jedná se o model TM31.

Veškeré informace
a
předvedení Thermomixu zdarma
u Vás doma na tel.:
+420 724 717 068 (David Šubrt)

Zpět

Novinky Živého potěšení

Zde se můžete přihlásit k odběru:

© 2015 Všechna práva vyhrazena David Šubrt