VODA: Základ života i našeho těla

02.08.2014 08:10

"Voda přichází vzhůru ze země, voda přichází dolů z oblohy. Voda vchází do našich těl, voda z našich těl i vychází. Všechen život souvisí s vodou. Příroda mluví sama se sebou prostřednictvím vody. Jsme ve vodě zrozeni. Voda nás tvoří."

 -Tom Bliue Wolf

Život na Zemi si bez vody neumíme představit. 71% povrchu naší planety tvoří voda.

Kolik vody obsahuje běžné lidské tělo? Naše tělo je ze 72% tvořené vodou: kosti cca 35 %, mozek 85%, játra, krev až 90%.

Voda je nositelkou různých látek (přepravuje živiny), je rozpouštědlem, proniká do buněk, napomáhá trávení, ředí, dilatuje, odvádí odpadní látky, přenáší elektrické vzruchy. Je to soustava, chemická cesta, energie, spalovací komora, mazadlo, chladič i tepelná banka.

Život je voda a kyslík

Voda je pro živé buňky velmi důležitým základním materiálemVoda je pro živé buňky velmi důležitým základním materiálem, protože uvnitř jejich buněčné membrány „plují“ součásti buňky - jádro, mitochondrie, různé enzymy atd. Takzvaný nitrobuněčný matrix je rovněž složen převážně z vody. Z tohoto pohledu jsou naše „nejvíce zředěné“ části krev a lymfa. Tyto tekutiny mohou rozpouštět a přenášet různé látky právě díky asymetrickému „bipolárnímu“ složení molekul vody.

Voda

• Podporuje vstřebávání živin.
• Přenáší živiny k buňkám.
• Rozpouští a vylučuje nadbytečné produkty metabolismu.
• Zvlhčuje vzduch, který vdechujeme.
• Odpařováním při pocení pomáhá regulovat tělesnou teplotu.
• Umožňuje ohebnost kloubů.
• Vytváří pružný ochranný povlak kolem našich životně důležitých orgánů.
• Reguluje hladinu elektronů a protonů v buňkách.
• Chrání nás před kosmickým a jiným zářením.
• Současně uchovává záření.

Takže voda je nejen důležitou základní látkou, ale hraje klíčovou roli ve velmi jemně vyladěné rovnováze (vody) v těle.

Jak tedy "na vodu"?

Běžná pitná voda přichází o svoji přirozenou vitalitu dlouhým putováním vodovodním potrubím. 3 minuty pobytu vody ve speciálně navrhnutých nádobách záměrně vytvořených na zvýšení energetické a léčivé síly vody jsou dostatečné na to, aby se oslabená voda revitalizovala a oživila.

Jedinečnost designu karaf NaturesDesign spočívá v nezaměnitelném tvaru, který vzniknul převedením tónů hudby do organických linií vytvarovaných ve skle.

Princip revitalizace vody a tekutin v karafách

Karafy NaturesDesign mění strukturu vody a každé tekutiny obsahující vodu, zlepšují její chut a biologickou hodnotu. Ve specifickém tvaru karaf NaturesDesign se voda a tekutiny vitalizují, energetizují a harmonizují. Tekutina v karafě začne vibrovat a vlny navzájem harmonicky rezonují, zesílí a vytvoří nové silové pole. Zvýší se tak vitální a biologická hodnota vody. Vytvoří se rezonanční obrazce, které zvýší kvalitu vody a slučitelnost vody s dalšími tekutinami. Toto rezonanční pole vzniká v karafě, ale silně ovlivňuje také její okolí a naplní místnost jemnohmotnými vlnami harmonické rezonance příznivými pro lidský organismus, rostliny a vše živé.

Symboly květu života

Symboly patří k historii lidstva od pradávných dob a také všechny kultury na Zemi symboly používaly a používají. Pro pochopení účinnosti a síly symbolů je nutné porozumět vnitřní rezonanci a vibracím, které obsahují. Někdy je používána síla obsahu slov - jako afirmace - jindy grafické symboly, matematika nebo zvuky. Naše myšlenky mají přímý vliv na molekulární strukturu vody, která tvoří každou buňku, orgán a systém našeho těla. Myšlenky jsou enregie, která tvoří vibrace.


,,Květ  života“  je považován za symbol obsahující veškerou geometrii života, tak jak jej známe na planetě Zemi. Je to univerzální symbol energie, života a spojení mezi vším existujícím. Je vhodný třeba na očistu a harmonizaci vody a v dřívějších dobách byl vkládán pod potraviny, aby prodloužil jejich životnost.

Voda jako médium, je zdá se schopná rozpoznat a uchovávat různé druhy informací, vibrací, rezonancí a tím naplňovat  svůj  "informační obsah".

Symboly mají vlastní vědomí a najdou si svou cestu ze skutečnosti do Vaší reality. Používejte symboly tak často, jak je to možné. Tím se víc a víc ukládá vědomí symbolů do Vašich buněk a jste podporováni na Vaší individuální cestě k vědomému bytí.

Afirmace jou kombinace barvy, symbolu a slov. Pomáhají rozpoznat, uvědomit si a posílit vlastní schopnosti a potenciál. Nezáleží na tom v jakém jazyce jsou napsány –  důležitá je vibrace významu slov.

Voda a nejen voda přijímá informace nejen ve formě emocí, ale také ve formě slov, barev a symbolů.

Tyto krásné sklenice a karafy můžete zakoupit v našem e-shopu a obdarovat sebe i svůj domov a plnit sebe i svůj život skrze VODU, která bude pečovat o vaší vibrační úroveň, protože Vy pečujete o ní. <3

Výsledky testů pocházejí z laboratoří EF Brown, CH-3628 Uttigen ve Švýcarsku.

Krystaly vody jsou fotografovány s využitím metody, kterou vyvinul Masaru Emoto.

 

Zpět

Novinky Živého potěšení

Zde se můžete přihlásit k odběru:

 

"Srdce múdreho muža je pokojné ako krištáľová voda."

© 2015 Všechna práva vyhrazena David Šubrt